Om oss

Toftenes Multivisjon AS ble etablert i 1986 av Terje Toftenes, som hadde bakgrunn fra NRK og PR-byrået Stayer AS, samt fra ingeniørstudier ved NTH. Firmaet utviklet seg raskt til å bli en av landets ledende produsenter av multivisjon og video for næringslivet, og har vunnet flere priser for sine produksjoner i inn- og utland.

Med over 25 års erfaring er vi i dag spesielt aktive innen firmapresentasjoner, temafilmer og filmer til holdningsskapning, profilering, informasjon og opplæring. Staben består av en fast mindre kjerne og flere faste frilansere, samarbeidspartnere og underleverandører. Vi holder til på idylliske Nesøya Hovedgård, midt i naturen, men likevel sentralt i Asker.

En av våre klare styrker er evnen til å omforme kompleks og abstrakt informasjon til forståelig og engasjerende kommunikasjon innenfor fornuftige kostnadsrammer. Profesjonelt lyd- og bildehåndverk kombinert med god fortellerevne og kreative lyd/bilde-løsninger, har resultert i en uavbrutt rekke fornøyde kunder: Det Norske Veritas, Statoil, Esso Norge, Avinor, Telenor, NRK, TVNorge, Oslo kommune, OSO Hotwater, Discovery Channel, E-CO, Norsk Medisinaldepot, Norsk Tipping, Stabburet, Norgesgruppen, ASKO, Redd Barna, Nikita Frisør, MEF, NLF, Briskeby Kompetansesenter, First House og NHO, i tillegg til en rekke andre virksomheter.

Firmaet har også omfattende erfaring med produksjon av idéer og innhold for events, kick-off, jubiléer, messer og konferanser, og var bl.a. ansvarlig for Esso Norges tre timers festforestilling i Oslo Spektrum i forbindelse med 100 års jubileet. Også under Lillehammer OL var firmaet aktiv som leverandør av multivisjons-show i for- og etterkant, på oppdrag for LOOC.

En del av virksomheten omfatter også vår egen dokumentarfilmproduksjon under labelen ”New Paradigm Films”.